Як користуватися глодом

Приймають внутрішньо по 1/2 склянки 2-3 рази на добу за 30 хв до їди.. Курс лікування 20-30 днів. Перед застосуванням відвар рекомендується збовтувати. 23 сент. 2019 р.

Як використовувати свіжий глід?

З ягід глоду готують джеми, компоти, цукерки, пастилу, повидло, пюре, сік, начинки для пирогів, «сире варення» (протерті з цукром ягоди). У народній та офіційній медицині глід застосовується головним чином при лікуванні серцево-судинних захворювань.

Як правильно використовувати глід?

Плоди глоду застосовуються і в кулінарії. для приготування варення, джему, повидла, киселю, сурогату кави та чаю. Борошно із сушених ягід додають у тісто для отримання хліба із фруктовим присмаком.